13:30, 22 Shtator 2019

Kryetari i PDK-së, Kadri Veseli, ka përkujtuar heroizmin e Fehmiut dhe Xhevë Lladrovcit me anë të një statusi të postuar në llogarinë e tij në Facebook.

Aty ai po ashtu e përmendi edhe rënien heroike të Fatime Hetemit, duke thënë se ata janë frymëzim dhe motiv për ta ndërtuar një të ardhme më të mirë për vendin tonë.

“Heroizmi i Fehmi dhe Xhevë Lladrovcit, dy figurave të mëdha të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës që përfaqësojnë figurat tipike të luftëtarëve të lirisë, ne bashkëluftëtarëve dhe popullit tonë, na jep gjithmonë shumë krenari”.

“Bashkë me Fehmiun dhe Xhevën, para 21 vjetësh, trimërisht në fushën e nderit ra edhe Fatime Hetemi, që sot shpallet “Hero i Kosovës”.

“Fehmiu, Xheva, Fatimja dhe çdo dëshmor janë frymëzim dhe motiv për ne, për të punuar më shumë dhe për ta ndërtuar një të ardhme më të mirë në atdheun tonë”, ka shkruar Veseli.

 

Konkurs Pune

Lexo më shumë