Vendorë e të huaj promovojnë vepra në Simpozium ndërkombëtar (VIDEO)

Vendorë e të huaj promovojnë vepra në Simpozium ndërkombëtar (VIDEO)

NULL NULL
1 year më parë

Një simpozium letrar po mbahet në Prishtinë.

Në këtë simpozium vendorë dhe të huaj po i promovojnë librat e tyre.

Kronikë e përgatitur nga gazetari Drin Demiri.