Veliu emëron në cilësinë e koordinatorëve nacional, katër zëvendës ministra

Veliu emëron në cilësinë e koordinatorëve nacional, katër zëvendës ministra

NULL NULL
1 muaj më parë

Ministri i Punëve të Brendshme, Agim Veliu, ka njoftuar se në bazë të kompetencave dhe përgjegjësie si ministër i Punëve të Brendshme, sot ka emëruar në cilësinë e koordinatorëve nacional, zëvendës ministrat e Ministrisë së Punëve të Brendshme për strategjitë e përcaktuara.

Këta janë koordinatorët:

Agron Bacaj – autorizohet të ushtroj detyrat dhe përgjegjësitë e:

– Koordinatorit Nacional kundër krimit të organizuar,

– Koordinatorit Nacional për parandalimin e krimit dhe

– Koordinatorit Nacional për kontrollin e armëve të vogla, të lehta dhe eksplozivëve

Zafir Berisha – autorizohet të ushtroj detyrat dhe përgjegjësitë e:

– Koordinatorit Nacional për Siguri Kibernetike, dhe

– Koordinatorit Nacional për Menaxhimin e Emergjencave.

Milan Radojević – autorizohet të ushtroj detyrat dhe përgjegjësitë e:

– Koordinatorit Nacional kundër narkotikëve;

– Koordinatorit Nacional për siguri në bashkësi, dhe

– Koordinatorit Nacional kundër trafikimit me njerëz.

Yildiray Bajram – autorizohet të ushtroj detyrat dhe përgjegjësitë e:

– Koordinatorit Nacional për Menaxhim të Integruar të Kufirit;

– Kordinatorit Nacional për Riintegrim, dhe

Riatdhesim të Personave dhe të Koordinatorit Nacional për Migrim.