Uthulla e mollës së egër, ilaçi natyral për organizmin tonë (VIDEO)

Uthulla e mollës së egër, ilaçi natyral për organizmin tonë (VIDEO)

NULL NULL
2 javë më parë

Gazetarja, Shpresa Sekiraqa, sjellë përpunimin e uthullës nga molla e egër.

Kush po e prodhon atë në Keqekollë dhe cilat janë përfitimet shëndetësore, e kuptoni duke klikuar në videon e mëposhtme.

Ora 7 – Uthulla e mollës së egër, ilaçi natyral për organizmin tonë – Klan Kosova

Ora 7 – Uthulla e mollës së egër, ilaçi natyral për organizmin tonë – Klan Kosova Gazetarja Shpresa Sekiraqa sjellë përpunimin e uthullës nga molla e egër. Kush po e prodhon atë në Keqekoll dhe cilat janë përfitimet shëndetësore e kuptoni përmes reportazhit.

Publiée par Ora Shtate nê Klan Kosova sur Vendredi 16 octobre 2020