Ura e pazakontë në Gjermani - Klan Kosova

Na ndiqni në:


Get it on Google Play Download on the App Store

Ura e pazakontë në Gjermani

NULL NULL
05/10/2015

Pamja e tillë e ndonjë ure kudo në botë, po ta shihnit do të iu jipte ndjenjën e ngulfatjes në fyt.

Kjo ngase një urë e gjatë duket aq e tmerrshme dhe e frikshme nga lartësia që gjendet.

E një urë e cila vizitohet nga mijëra turistë, është ajo e ndërtuar me litar në Gjermani.

Dicka të ngjajshme ndoshta nuk keni parë asnjëherë dhe do të iu duket e pazakontë.

Kjo urë filloi të ndërtohej me 26 maj të këtij viti, dhe u përfundua në një kohë rekord, transmeton Klan Kosova.

Ura e tillë e përpunuar me litarë, e cila gjendet në Gjermani, është e gjatë rreth 365.76 metra.

Alamy Live News. F3AHW9 Geierley canyon between Moersdorf and Sosberg, Germany. 3rd October, 2015. The first visitors cross the newly erected Geierlay rope suspension bridge above the Geierley canyon between Moersdorf and Sosberg, Germany, 03 October 2015. The bridge spans 360 metres in length and 90 metres in height, making it Germany's longest rope suspension bridge. Photo: THOMAS FREY/dpa/Alamy Live News This is an Alamy Live News image and may not be part of your current Alamy deal . If you are unsure, please contact our sales team to check.

03 Oct 2015, Rhineland, Germany --- The first visitors cross the newly erected Geierlay rope suspension bridge above the Geierley canyon between Moersdorf and Sosberg, Germany, 03 October 2015. The bridge spans 360 metres in length and 90 metres in height, making it Germany's longest rope suspension bridge. Photo: THOMAS FREY/dpa --- Image by © Thomas Frey/dpa/Corbis