UBT-së i akreditohen 12 programe të reja - Klan Kosova


Na ndiqni në:


Get it on Google Play Download on the App Store

UBT-së i akreditohen 12 programe të reja

NULL NULL
16.07.2019 15:51

Me vendimin e fundit të Këshillit Shtetëror të Cilësisë, UBT ka marrë akreditimin për 12 programe të reja studimi.

Programet e reja, në të cilat tashmë edhe zyrtarisht mund të aplikojnë të gjithë të interesuarit janë si më poshtë:

 • Dizajn i Integruar (Bachelor), në Prizren
 • Dizajn i Integruar (Bachelor), në Ferizaj
 • Agrikultura dhe Inxhinieria e Mjedisit
 • Shkencat dhe Teknologjia e Ushqimit (Master)
 • Teknik i Anesteziologjisë
 • Teknik i Radiologjisë
 • Muzika Moderne, Prodhimi Digjital dhe Menaxhimi
 • Menaxhment, Biznes dhe Ekonomi (Bachelor), në Ferizaj
 • Arti dhe Mediat Digjitale
 • E Drejta Civile dhe Pronës (LLM)
 • Farmaci (MPh)
 • Stomatologji (Dr.Dent)
 • Laborant i Biokimisë Mjekësore (Në pritje)

UBT në gati dy dekada ekzistencë ka diplomuar studentë në 15 programe të akredituara studimi të nivelit Bachelor dhe në 12 sosh të nivelit Master.

Në UBT janë të angazhuar si staf akademik e administrativ 1000 profesionistë të të gjitha fushave dhe ky institucion ka 450 marrëveshje bashkëpunimi me partnerë nga e mbarë bota.