20:36, 15 Gusht 2019

Ushtrimet për shfaqjen që fletë për kaosin urbanistikë në kryeqytet  i filluan.

E me këtë artistët kosovarë do të prezantohen në edicionin e dytë “Kosovo Theatre Showcase 2019”.

Përveç qendrës multimedia pjesë e këtij edicionin për herë të parë do jenë edhe teatri kombëtar, ai i Gjilanit dhe Ferizajt, njofton Klan Kosova.

Drejtorët e këtyre teatrove nënshkruan një marrëveshje bashkëpunimi që te jenë organizatorë të sivjetshëm të  këtij edicioni.

Kronikë nga Rilind Matoshi.

 

Konkurs Pune

Lexo më shumë