22:30, 13 Dhjetor 2019

Arti kërkon shumë përgatitje, përkushtim dhe sakrificë. Dhe kur bëhet fjalë për përgatitjen për një rol të ri të filmit, një aktor duhet të kalojë në shumë etapa për ta konfirmuar këtë fakt çdo herë.

Për të arritur karakterin e përsosur, shumë preferojnë të përqafojnë konceptin e metodës së veprimit dhe ka role ku duhet të veshin kostume të rënda, paruke dhe të merren me shtresa të shumta protezash dhe kozmetikë në fytyrat e tyre, njofton Klan Kosova.

Por, kjo është vetëm gjysma e betejës.

Më poshtë keni një listë aktorësh që do t’iu mashtrojnë me transformimin e tyre.

Naomi Grossman sikur Pepper në American Horror Story

Meryl Streep sikur Rabbi në Angels in America

Vladimír Furdík sikur Night King në Game of Thrones

Emma Thompson sikur Nanny McPhee në Nanny McPhee

 Daniel Radcliffe sikur Ig Perrish në Horns

Susan Sarandon në Enchanted

Richard Armitage sikur Thorin në The Hobbit

Peter Mayhew sikur Chewbacca në Star Wars

Jim Carrey in sikur Grinch në How the Grinch Stole Christmas

Gary Oldman sikur Winston Churchill në The Darkest Hour

Warwick Davis sikur Griphook në Harry Potter

 The Wayans Brothers në White Chicks

Tilda Swinton në Suspiria as Dr. Josef Klemperer

Bonus: Angelina Jolie në Salt

Konkurs Pune

Lexo më shumë