10:30, 21 Maj 2019

Dita e martë në Klan Kosova, nis me botën e teknologjisë.

Është gazetari Kushtrim Bekolli që ju sjell top hakerin botëror Benjamin Kunz Mejri, që ka ardhur vetëm për pak kohë në Kosovë për të ndarë eksperiencën e tij në fushën e kompjuterizimit, njofton Klan Kosova.

Si e sheh ai shtrirjen e internetit në Kosovë, pse ndihmon hakerizmi në disa procese, dhe kur duhet të ndodh ai e kuptojmë vetëm përmes skories:

Ora 7 – Top hakeri Benjamin Munz Mejri për pak ditë në Kosovë – Klan Kosova

Ora 7 – Top hakeri Benjamin Munz Mejri për pak ditë në Kosovë – Klan Kosova Dita e martë në Klan Kosova, nis me botën e teknologjisë. Është gazetari Kushtrim Bekolli që ju sjell top hakerin botëror Benjamin Kunz Mejri, që ka ardhur vetëm për pak kohë në Kosovë për të ndarë eksperiencën e tij në fushën e kompjuterizimit. Si e sheh ai shtrirjen e internetit në Kosovë, pse ndihmon hakerizmi në disa procese, dhe kur duhet të ndodh ai e kuptojmë vetëm përmes stories!

Publiée par Ora Shtate nê Klan Kosova sur Lundi 20 mai 2019

Konkurs Pune

Lexo më shumë