12:02, 15 Tetor 2019

Avokati Tomë Gashi, ka thënë se Instituti Zviceran në të cilën është dërguar për hetim rasti i Astrit Deharit, ka publikuar raportin të cilin e ka edhe Ministria e Drejtësisë.

Ai theksoi se pikërisht tani dihet pse u vra Astriti.

Gashi shtoi se ky raport nuk po publikohet nga Ministria.

Postimi i plotë:

Astrit Erdhi Dita…!

Tani po dihet pse e vranë…! Sepse ai e dinte edhe nga burgu se do të vijë dita në 2019, këtë ai e parashikoi edhe në fletoren e tij të burgut, se Lëvizja VETËVENDOSJE.! do të vijë në pushtet në vitin 2019.

Astrit Dehari kishte shumë arsye për të jetuar dhe për të pritur fitoren e Lëvizjës VETËVENDOSJE.!Fitoren e të cilës ai e kishte parashikuar, por nuk e lenë…!

Ministria e Drejtësisë ka marrur raportin nga Instituti Zviceran para dites së fitores së Lëvizjës VETËVENDOSJE!..Më 06.10.2019.

Pse nuk e bëjnë publike …!

Konkurs Pune

Lexo më shumë