19:09, 9 Shtator 2019

Stacioni hekurudhor në Bruksel “Gare du Midi”, frekuentohet nga shumë udhëtar që duan të shkojnë nga Brukseli në Londër.

Numri i madh i njerëzve që e frekuentojnë, tollvitë, parregullsitë dhe ngarkesat në këtë vend, po bën që të krahasohet me vendin tonë Kosovën.

Kështu po mendon Drejtori i Përgjithshëm i Aeroportit të Antwerp-it, Marcel Buelens.

“Kur mbërrini në Bruxelles Midi, duket më shumë si në Kosovë sesa si në kryeqytetin e Belgjikës, Bruksel.Do të jetë diçka e së kaluarës që duhet të ndalet në Lille ose Bruksel,” kur udhëton për në Londër, tha Buelens.

 

Konkurs Pune

Lexo më shumë