Thaçi: Walker është heroi i të vërtetës për krimet serbe në Kosovë

Thaçi: Walker është heroi i të vërtetës për krimet serbe në Kosovë

8 muaj më parë

Presidenti i vendit, Hashim Thaçi, ka pritur sot në takim ish-ambasadorin e OSBE-së në Kosovë, William Walker.

Gjatë këtij takimi ata kanë evokuar kujtime nga periudha e luftës së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, transmeton Klan Kosova.

“Heroi i të vërtetës për krimet serbe në Kosovë, ambasadori Walker e ngriti krimin në Reçak në rang të ndërgjegjes botërore”.

“Pas Reçakut, diplomacia botërore u angazhua maksimalisht deri në intervenimin ushtarak të NATO-s mbi caqet policore dhe ushtarake serbe”.

“Gjatë këtij takimi me ambasadorin Walker u theksua edhe domosdoshmëria e krijimit sa më të shpejtë të institucioneve të Republikës së Kosovës”.

“Mikun e madh të Kosovës e falënderova edhe një herë për gjithçka që ka bërë për Kosovën”.

klankosova.tv