21:15, 26 Mars 2020

Presidenti Hashim Thaçi, ka thënë se është i lumtur që është shëruar personi i parë me Covid-19 në Kosovë.

Ai në Twitter ka shkruar “I lumtur që edhe Kosova tashmë e ka të shëruarin e parë nga virusi COVID19. Me disiplinë, me kujdes dhe duke ndjekur rekomandimet e IKSHP-së & @ËHO edhe këtë sfidë do e kalojmë! Mirënjohje të pakufishme për përkushtimin e personelit shëndetësor”.

Konkurs Pune

Lexo më shumë