22:46, 14 Nëntor 2019

Pas humbjes së Kosovës në futboll në ndeshjen kundër Çekisë, presidenti Hashim Thaçi ka shkruar se futbollistët e Kombëtares janë heronjtë e Kosovës.

Ai ka ndjekur lojën nga afër në Plezn të Çekisë dhe ka bërë disa postime radhazi për t’i uruar fat Kosovës, njofton Klan Kosova.

Edhe pas humbjes Thaçi tha: “Në humbje dhe fitore, me apo pa pikë, të kualifikuar apo jo, ju na keni dhënë shumë emocione, shumë krenari. Jeni heronjtë tanë. Jeni shpresa jonë! HTH”.

Konkurs Pune

Lexo më shumë