Të famshmit që kanë harruar të plaken

Të famshmit që kanë harruar të plaken

10 muaj më parë

Disa të famshëm vazhdojnë të mbesin të rinj, sikurse është Jennifer Aniston e cila ka një rutinë të kujdesit për lëkurën që e ndihmon të duket mahnitëse siç ishte vite më parë, njofton Klan Kosova.

Pyetja është se si ia kanë dalë ata që të ndalin plakjen në fillim të viteve të 2000 dhe dukem edhe sot pothuajse sikur të ishin në po këtë vit.

Bright Side do t’ju tregojë të famshmit që duket se kanë gjetur “burimin e rinisë”.

Jared Leto

Victoria Beckham

Jennifer Lopez

Jennifer Aniston

Eva Longoria

Reese Witherspoon

 Sandra Bullock

 Sofía Vergara