13:31, 26 Gusht 2019

Vetëm pak ditë pasi ka zbuluar që do të bëhet baba për herë të parë, regjisori Quentin Tarantino ka arritur në Tokio të Japonisë për ta promovuar filmin “Once Upon a Time in Hollywood”.

Ky film dramë do të debutojë në Japoni më 30 gusht, dhe 56 vjeçari arriti në Tokio me 44 vjeçarin  ku mbajtën një konferencë për shtyp të dielën.

Hiti ka arritur t’i mbledhë 123 milionë dollarë në Amerikë dhe 116 milionë sosh jashtë vendit.

Konkurs Pune

Lexo më shumë