Swift publikon këngën e vitit 2008 (VIDEO)

Swift publikon këngën e vitit 2008 (VIDEO)

NULL NULL
6 days më parë

Befasi!!! Taylor Swift publikoi një nga këngët e saj të “From the Vault”.

Kënga do të përfshihet në Fearless (Versioni i Taylor), e cila do të shfaqë disa këngë të papublikura nga ‘kasaforta’ e saj ndër vite.

“Përshëndetje zotëri ‘Përsosmërisht mirë”/Si e keni zemrën pasi e thyer timen?/ zotëri ‘Gjithmonë në vend të duhur’, përshëndetje zotëri ‘Rastësisht Mizor/zotëri ‘Gjithçka sillet rreth meje/Unë kam qenë zonja ‘Mjerim që nga lamtumira jote/ Dhe ti je zotëri ‘Përsosmërisht mirë”, është një pjesë e tekstit të këngës së Taylor.