Superliga në Basketboll tani e tutje quhet Artmotion Superliga (VIDEO)

Superliga në Basketboll tani e tutje quhet Artmotion Superliga (VIDEO)

NULL NULL
nga Shpend Spahija 5 days më parë

Konferencën e përmbyllën me dhuratë.

Fanellën e kampionit aktual në basketbollin kosovar, Golden Eagle Ylli, kryetari i Federatës së Basketbollit të Kosovës Arben Fetahu ia dhuroi Drejtorit të Programit të Artmotion Alaudin Hamitit.

Këta të dy prezantuan marrëveshjen e re të dy institucioneve. Kështu misioni i përbashkët i Artmotion me Federatën për ngritjen e cilësisë së këtij sporti në vendin tonë do të vazhdojë edhe më tutje.

Fetahu zbuloi edhe një risi për sezonin e ri të Artmotion Superligës së Kosovës në basketboll.

Platforma Artmotion, krahas nivelit më të lartë të garës së basketbollit kosovar, transmeton edhe ndeshje nga Liga e Parë dhe ajo e konkurrencës së femrave.