Studimi i ri për femrat me gjoks silikoni - Klan Kosova

Na ndiqni në:


Get it on Google Play Download on the App Store

Studimi i ri për femrat me gjoks silikoni

NULL NULL
11/08/2015

Gratë me implante kanë tri herë më shumë gjasa për të kryer vetëvrasje ose të bëhen të varura nga droga apo alkooli, sipas një studimi të ri.

Hulumtuesit thanë se arsyeja për normën lartë mund të jetë për shkak se gratë që janë duke shkuar “nën brisk” tashmë kanë një çrregullim psikiatrik, vetëvlerësim të ulët ose një problem me pamjen e trupit tyre.
Gjatë hetimit janë marrë provë 3527 gra suedeze që e kanë pasur këtë lloj të kirurgjisë në periudhën 1965-1993. Ato dukeshin në certifikatat e tyre të vdekjes dhe mënyrën se si ato vdiqën. Vetëm 24 gra kanë kryer vetëvrasje mesatarisht pas 19 vjetësh, shkruan klix.ba.
Nga gratë e monitoruara, 38 vdekje janë shkaktuar nga vetëvrasja, çrregullime psikologjike apo ka ndodh si rezultat i varësisë ndaj alkoolit apo drogës.
Megjithatë, u gjet se gratë me implante nuk kanë pasur kancer të gjirit. Shumica prej tyre kanë vdekur nga kanceri në mushkëri etj./10minuta