Sterling: Ka qenë stinor i çuditshëm për mua

Sterling: Ka qenë stinor i çuditshëm për mua

NULL NULL
4 weeks më parë

Sulmuesi i Manchester City-t, Raheem Sterling, e ka cilësuar stinorin aktual si të çuditshëm për veten, pasi që nuk e gëzon më trajtimin dhe lavdin e dy stinorëve paraprakë.

“Mos ma merrni për të keq, ky stinor për mua personalisht ka qenë i çuditshëm”, ka thënë Sterling për BT Sport.

“Por sidoqoftë ende po e shijoj futbollin tim dhe po jap gjithçka për ekipin. Nëse nuk shënoj ose bëj diçka për ta ndihmuar ekipin atëherë nuk jam i lumtur kur lë lojën”.

“Sigurisht që jam i lumtur që kemi fituar por njëkohësisht mendoj që kjo më ndihmon që t’i arrij këto gola, që të jem i shtyrë dhe tash është koha perfekte e stinorit”.

https://www.youtube.com/watch?v=46g5VQ-Cu34f