Specialja, BIK reagon një muaj e gjysmë më vonë (VIDEO)

Specialja, BIK reagon një muaj e gjysmë më vonë (VIDEO)

2 muaj më parë

Bashkësia Islame e Kosovës reagoi sot ndaj propozim aktakuzës së prokurorisë speciale ndaj presidentit Hashim Thaçi dhe kreut të Partisë Demokratike të Kosovës, Kadri Veseli.

Pas më shumë se një muaj e gjysmë kur prokurori bëri publike akuzën, Bashkësia Islame e Kosovës e konsideron këtë veprim politik që dëmton kredibilitetin e gjykatës speciale.

Kronikë e përgatitur nga gazetarja Merita Neziri.