21:27, 26 Maj 2020

Sonte në Specialen e Klan Kosovës mysafire do të jetë ministrja në detyrë e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit Hykmete Bajrami.

Me ministren do të diskutohet për tema të rëndësishme lidhur me arsimin.

Kur do të kthehen nxënësit në shkolla?

Si është menaxhuar procesi mësimor online gjatë pandemisë me Covid-19.

Do të ketë edhe lidhje direkte nga Komuna e Gjilanit dhe ajo e Vushtrrisë, për të diskutuar lidhur me situatën pandemike.

Për këto dhe shumë të tjera, na ndiqni prej orës 23:00 në Klan Kosova.

Mos e humbisni.

Konkurs Pune

Lexo më shumë