23:15, 18 Maj 2019

Është e pabesueshme se si një objekt i pajetë dhe i palëvizshëm mundet të ndikojë tek mendimet dhe ndjenjat e juaja.

Ju mundeni të qeshni dhe të qani nga realizimi i këtyre objekteve siç janë skulpturat moderne.

Kështu Bright Side ka përzgjedhur disa fotografi të skulpturave interesante nëpër botë.

Këtu më poshtë keni disa prej tyre:

Konkurs Pune

Lexo më shumë