15:37, 18 Maj 2020

Sindikata e Infermierëve, Mamive dhe Profesionistëve të tjerë Shëndetësorë, nëpërmjet një letre të hapur u është drejtuar institucioneve relevante të vendit.

Letra më saktësisht, u adresohet institucioneve si ShSKUK, Ministria e Shëndetësisë, si dhe vet kryeministrit.

Pas angazhimit të tyre përgjatë këtyre muajve, ky komunitet, po kërkon vëmendje të shtuar institucionale, duke bërë thirrje që t’i vlerësohet puna dhe mundi.

Letra e plotë:

Konkurs Pune

Lexo më shumë