Si ta veshim bezhën këtë vjeshtë?

Si ta veshim bezhën këtë vjeshtë?

10 muaj më parë

Bezhë e çelët apo bezhë e errët? Në raste dyshimi më mirë t’i zgjedhim të dyja, sepse ky tonalitet i kafes do të jetë një nga ngjyrat ‘must’ të sezonit vjeshtë-dimër 2019-2020.

Një nga nuancat më ‘chic’ të paletës së ngjyrave, bezha do të jetë një prej ngjyrave ku do të mbështetemi këtë sezon dhe në muajt e ardhshëm do të vishemi nga koka tek këmbët me bezhë, duke i dhuruar sharm e dhe kombinimeve më të thjeshta.
Nëse keni dyshime se sit a kombinoni bezhën, ja disa look ‘mix&match’ të thjeshta për t’u kopjuar.