Shqiptarët në Mal të Zi diskutim me Adriatik Kelmendin mbi ruajtjen e identitetit kombëtar - Klan Kosova


Na ndiqni në:


Get it on Google Play Download on the App Store

Shqiptarët në Mal të Zi diskutim me Adriatik Kelmendin mbi ruajtjen e identitetit kombëtar

NULL NULL
19.03.2023 19:50

Këshilli Kombëtar i Shqiptarëve në Malin e Zi ka organizuar në Ulqin, një bisedë me drejtorin ekzekutiv të Klan Kosova, Adriatik Kelmendi.

Takimi po mbahet në Librarinë “Ulqini” dhe po marrin pjesë numër i konsiderueshëm i qytetarëve të interesuar për këtë aktivitet, si dhe dashamirë të librit, përfshirë edhe kryetarin e Ulqini, Omer Bajraktari.

Tema e diskutimit do të jetë “Si mund të jetojmë diku tjetër, kur në botë ekziston Parisi?” Që njëherësh është edhe emri i librit që për autor ka protagonistin, Adriatik Kelmendi.

Qëllimi i këtij takimi ishte për të diskutuar për idetë dhe veprat e autorëve shqiptarë në Ulqin si dhe ruajtjen e identitetit kombëtar.

Shqiptarët në Mal të Zi diskutim me Adriatik Kelmendin