20:07, 20 Prill 2019

Shpargu është një nga perimet që ka shumë dobi për shëndetin e njeriut.

Ajo preferohet shumë që të jetë pjesë e dietave tuaja, kjo pasi ka mjaftueshëm kalori, proteina dhe fibra.

Shpargu mund të përdoret në ushqimin tuaj në shumë mënyra, ju atë mundeni ta fërgoni, mundeni ta hani si turshi por edhe të freskët.

Shpargun mundeni të gjeni në dyqane dhe në tregje, transmeton Klan Kosova.

Konkurs Pune

Lexo më shumë