14:55, 24 Maj 2020

Futbollisti i Arsenal Shkodran Mustafi, ka uruar besimtarët myslimanë për festën e Fitër Bajramit.

Mustafi në urimin e tij ka shkruajtur:

“Dhashtë zoti të ua pranojë veprat e mira dhe të i bekojë familjet e juaja me shëndet të mirë, paqe dhe lumturi me rastin e Bajramit dhe shumë të tjera pas tij që do të vijnë”.

Urimin e tij futbollisti shqiptar e bëri edhe në gjuhën shqipe:

“Urime Festa e Fiter Bajramit 🕌 Me Fat, Shendet dhe Lumturi per ju dhe Familjet tuaja”.

Konkurs Pune

Lexo më shumë