9:00, 21 Maj 2019

Në një moment të caktuar të jetës, papritmas e kuptojmë se ne dhe njerëzit me të cilët jemi rritur  [ndonëse mund të duken shumë të rinj] i kemi mbushur 30, 40 ose edhe 50 vjet.

Prandaj, tani kemi arsye të tjera për të qenë të lumtur ose të mërzitur.

Nëse akoma thoni vazhdimisht që jeni të rinj dhe nuk jeni plakur, hidhjani një sy shkrimit më poshtë.

Jemi të sigurt se ndoshta, pas kësaj që do të lexoni, nuk do të jeni më aq insistues se nuk jeni plakur ose të paktën do ta prnaoni se një gjë e tillë do të ndodhë shumë shpejt.

Megjithatë, mos harroni – sado klishe të duket – nuk kanë rëndësi numrat në torten e ditëlindjes tuaj, rëndësi ka se si ju ndiheni 🙂

Nuk ju pëlqen muzika moderne më

11 Signs That Show You’re Getting Older

Filmat e vjetër janë më të mirë se ata të rinjtë

11 Signs That Show You’re Getting Older

Kur keni një festë në shtëpi, fqinjët tuaj as që e vërejnë atë

11 Signs That Show You’re Getting Older

Në mes të një feste, ju ndiheni i/e përgjumur dhe gjithçka që dëshironi është vetëm të shkoni në shtëpi

11 Signs That Show You’re Getting Older

Muzika juaj e preferuar është 20 vjet e vjetër

11 Signs That Show You’re Getting Older

Ju mund të lëndoheni edhe vetëm duke u ulur në karrige

11 Signs That Show You’re Getting Older

Kur e shihni shtëpinë gjigante në filmin “Home Alone”, ju mendoni se sa e madhe duhet të jetë kredia për ta blerë këtë shtëpi

11 Signs That Show You’re Getting Older

Miqtë tuaj fillojnë të kenë ose të planifikojnë për fëmijë

11 Signs That Show You’re Getting Older

Ndonjëherë i anuloni daljet me shoqëri ose ndonjë aktivitet tjetër për të pastruar në shtëpi

11 Signs That Show You’re Getting Older

Lëndimet tuaja në trup janë rezultat i fjetjes në vende të çuditshme dhe aspak të rehatshme

11 Signs That Show You’re Getting Older

Ju keni një shitore të preferuar ku shkoni t’i bleni ushqimet

11 Signs That Show You’re Getting Older

Konkurs Pune

Lexo më shumë