Shenjat e martesës pa dashuri - Klan Kosova

Na ndiqni në:


Get it on Google Play Download on the App Store

Shenjat e martesës pa dashuri

NULL NULL
03/06/2015

Ka kohë që jeni martuar, por gjithë, çka fillon mund të ketë edhe fundin, fatmirësisht disa lidhje zgjasin gjerë në vdekje por disa fati i braktisë disa shkëputen.
Megjithatë ne urojmë që lidhjet tuaja të përcillen gjithmonë me dashuri, por çka nëse martesa funksionon vetëm sipërfaqësisht, dhe shenjat që do të u tregojmë tani janë ato të cilat tregojnë që ju duhet të konsideroni divorcin.

I druheni takimeve dhe daljeve me partnerin.
Vetëm njëri prej jush është i përkushtuar për të shpëtuar martesën.
Nuk ndodh asgjë në shtrat përveç gjumit.
Ziheni vazhdimisht në publik.
As këngët romantike nuk ju ndryshojnë gjendjen.
Debatoni për të njëjtat gjëra pafundësisht.
Kërkoni zgjidhje për problemet tuaja të martesës jashtë martesës.