Shenja që tregojnë se ai po të shfrytëzon - Klan Kosova

Na ndiqni në:


Get it on Google Play Download on the App Store

Shenja që tregojnë se ai po të shfrytëzon

NULL NULL
06/09/2018

Të gjithë duan të gjejnë partnerin e duhur, një person që do t’ju gjendet pranë, jo vetëm se kanë nevojë për ju.

Disa detaje nga sjellja e partnerit tuaj që në fillim të marrëdhënies, mund të jenë një flamur i kuq paralajmërues për ju.

Më poshtë kemi renditur disa nga gjërat, të cilave duhet tu kushtoni vëmendje.

  1. Ai nuk diskuton kurrë për të ardhmen me ju

Nëse ai vazhdon të anashkalojë çdo bisedë që ka të bëjë me të ardhmen e lidhjes suaj, do të thotë se ai nuk iu ka marrë seriozisht.  Ai mund të jetë me ju vetëm sepse kërkon diçka në këmbim dhe jo sepse ju do.

  1. Njerëzit e njohur që ju paralajmërojnë se ai nuk është i sinqertë

Ju mund të jeni verbuar nga dashuria, por jo njerëzit që ju rrethojnë. Ata janë të aftë të  dallojnë nëse ka diçka që nuk shkon shumë kohë para jush, dhe nëse ju paralajmërojnë, ata me siguri kanë të drejtë.

  1. Nuk të ka prezantuar kurrë me të afërmit e tij

Nëse ai nuk të prezanton me familje dhe shokët e tij, është shenjë e qartë e mosvlerësimit të prezencës tënde në jetën e tij.

  1. Është i varur nga stabiliteti juaj financiar

Nëse jeni ju ajo që kujdeset për çdo gjë që ka lidhje me financat, ndaloni për pak dhe rivlerësoni  sinqeritetin e marrëdhënies suaj. Nëse ai rri me ju vetëm për paratë, në momentin e parë që do mbeteni ngushtë ekonomikisht, ai do të largohet sa më shpejtë që të mundet.

  1. Ndjenjat tuaja nuk kanë rëndësi për të

Ai nuk mendon kurrë për ju para se të ndërmarrë një veprim, dhe shqetësohet vetëm për sigurimin e kënaqësive të veta.

  1. Ju nuk jeni mikja e tij e ngushtë

Kjo, ose do të thotë që ai ka turp të dalë me ty në publik, ose ai nuk ju vlerëson mjaftueshëm sa për t‘ju ftuar të dilni.

  1. Nuk është besnik

Kjo është një shenjë më se e qartë që tregon se ai nuk ju vlerëson, nuk ju do dhe as që i bëhet vonë për ju, shkruan bota.al. Në vend që ta falni atë vazhdimisht, jepini fund kësaj marrëdhënieje menjëherë për t’i kursyer vetes një zemër-thyerje në të ardhmen.