17:00, 21 Gusht 2019

Familjet e migrantëve që kalojnë kufirin jugor të SHBA-ve në mënyrë ilegale mund të ndalohen pafundësisht nën një rregullore të re të shpallur nga administrata Trump.

Vendimi i ri zëvendëson një marrëveshje që përcakton një kufi kohor, për sa kohë qeveria mund të mbajë në burg fëmijët migrantë.

Masa u njoftua nga Ushtruesi i Detyrës së Sekretarit të Sigurisë Kombëtare Kevin McAleenan dhe do të hyjë në fuqi brenda 60 ditëve.

Pritet që kjo masë të përballet me një sfida ligjore.

Konkurs Pune

Lexo më shumë