23:22, 13 Gusht 2019

SHBA po monitoron trazirat në Hong Kong dhe inkurajon “të gjitha palët të qëndrojnë të qeta, të sigurta dhe paqësore”, tha një zyrtar i lartë i administratës amerikane.

“Siç ka thënë Presidenti ata po kërkojnë demokraci dhe unë mendoj se shumica e njerëzve duan demokraci”, tha ai, njofton Klan Kosova.

“Liria e shprehjes është vlerë që ne e ndajmë me njerëzit e Hong Kongut dhe kjo liri duhet të mbrohen”.

“Shtetet e Bashkuara kundërshtojnë me ngulm nocionin se ne po sponsorizojmë ose nxisim demonstratat”.

Konkurs Pune

Lexo më shumë