10:36, 25 Maj 2020

Gazetari Ardian Gaxherri, sjell storien për një njëri që ia kushtojë jetën e tij mbledhjes së folklorit tonë.

Rrugëtimi i tij në këngë ka një bagazh të madh.

Se kush është Shaban Baksi, ju tregojmë përmes stories.

Ora 7 – Shaban Baksi, një jetë kushtuar muzikës folklorike dhe popullore – Klan Kosova

Ora 7 – Shaban Baksi, një jetë kushtuar muzikës folklorike dhe popullore – Klan Kosova Është gazetari Ardian Gaxherri, ai i cli sjell storien për një njëri që ia kushtoj jetën e tij në mbledhje e folklorit tonë. Rrugëtimi i tij në këngë ka një bagazh të lartë. Se kush është Shaban Baksi, ju tregojmë përmes rrëfimit të Ardianit.

Publiée par Ora Shtate nê Klan Kosova sur Dimanche 24 mai 2020

Konkurs Pune

Lexo më shumë