20:06, 16 Korrik 2019

Nuk u pëlqeu ajo që tha dhe, e kishin paramenduar zgjidhjen nëse midis Serbisë, presidenti francez do të fliste për shtetësinë e Kosovës.

E kur kjo ndodhi, serbët nuk ia përkthyen fjalimin, njofton Klan Kosova.

Çfarëdo që u lidh me Kosovën, kaloi në heshtje.

Por, në heshtje nuk e la vetë francezi atë që tha. E postoi në rrjete sociale.

Kronikë nga Besnik Tahiri.

 

 

Konkurs Pune

Lexo më shumë