22:23, 27 Janar 2020

Një grup i mësimdhënësve ngritën një këshill iniciues për të luftuar rreth zbatimit të ligjit për pagat dhe realizimin e në plotni të kontratës kolektive, njofton Klan Kosova.

Mirëpo, SBASHK-u nuk po pajtohet me këto veprime që po i cilëson si përçarëse, dhe ka vendosur që udhëheqësin e tyre ta përjashtojnë nga organizata sindikale.

Kronikë nga Dafina Jegeni – Krasniqi

 

 

 

 

 

 

Konkurs Pune

Lexo më shumë