Samuel Jackson liston filmat më të mirë ku ka luajtur, jo edhe "Pulp Fiction"

Samuel Jackson liston filmat më të mirë ku ka luajtur, jo edhe “Pulp Fiction”

NULL NULL
2 weeks më parë

Aktori i mirënjohur hollivudian, Samuel L. Jackson i ka listuar pesë filmat e tij të preferuar në të cilët ka luajtur.

Ai madje e ka pranuar hapur në “Shou vonë me Stephen Colbert” që i shikon filmat e tij, dhe madje ka shprehur dyshime për aktorët që thonë se nuk i shikojnë.

Në pesë filmat e tij më të dashur ku ka luajtur është çudi që nuk bën pjesë filmi që e katapultoi drejt famës, “Pulp Fiction”.

Pesë filmat e tij të preferuar ku ka luajtur janë “The Long Kiss Goodnight”, “A Time to Kill”, “Jackie Broën”, The Red Violin” dhe “One Eight Seven”.