15:49, 20 Gusht 2019

Sot në Prishtinë u lansua “Samsung Galaxy Note 10” dhe 10+, me moton “Njihuni me fuqinë e nivelit të ardhshëm”.

Arbnor Berisha, përfaqësuesi i Samsung, tha se ky telefon është pajisje ideale për të gjitha fushat.

Ndërsa, Julian Barkaneshi, trajner në Samsung Note 10 prezantoi para mediave edhe programet e këtij telefoni.

Shitja e këtyre dy modeleve të Samsung do të nisë zyrtarisht më 23 gusht.

Gjithashtu në Emisionin HITECH, në Ora 7 KlanKosova është bërë edhe prezentimi si dhe “review” i të dy modelve Samsung Galaxy NOTE 10 dhe NOTE 10+.

Emisionin mundë të gjeni më poshte:

Konkurs Pune

Lexo më shumë