Salih Mustafa, i arrestuari i parë i Gjykatës Speciale (VIDEO)

Salih Mustafa, i arrestuari i parë i Gjykatës Speciale (VIDEO)

NULL NULL
4 javë më parë

Salih Mustafa është ish ushtari i parë i UÇK-së, që  u arrestua me urdhër të Gjykatës Speciale, e themeluar pesë vjet më parë.

Mëngjesin e së enjtes, Prokuroria e Specializuar dha kumtin e arrestimit të  tij, i cili u bë në bazë të urdhërarrestit, urdhrit për transferim dhe aktakuzës së konfirmuar, të lëshuar nga gjyqtari i procedurës paraprake i Dhomave të Specializuara të Kosovës, njofton Klan Kosova.

Bazuar në informatat e dala nga  Zyra për Media e EULEX-it, Salih Mustafa u arrestua nga policët e misionit evropianë në Kosovë.

Kronikë nga Ardiana Thaçi-Mehmeti.