Risia në futbollin pandemik: Në vend të fëmijës topi dërgohet me ‘veturë’ te gjyqtari (VIDEO)

Risia në futbollin pandemik: Në vend të fëmijës topi dërgohet me ‘veturë’ te gjyqtari (VIDEO)

NULL NULL
2 weeks më parë

Në ndeshjen hapëse Turqi-Itali, filloi me ceremoni me performanca nga Andrea Bocelli dhe Bonon, mirëpo ajo që i rra në sy tifozëve ishte diçka tjetër.

Topi e ndeshjes i cili zakonisht dhurohet nga ndonjë fëmijë, kësaj here erdhi tek gjyqtari nga dikush tjetër apo më mirë të thuhet nga diçka tjetër.

Topi erdhi me ndihëm e një makine lodër e cila kishte të vendosur logon e kampionatit dhe atë të firmës së makinës, njofton Klankosova.tv