14:39, 18 Maj 2020

Seria e famshme Rick & Morty duket se i ka nderuar The Simpsons në episodin më të fundit.

Për më tepër, ata duket se i kanë nderuar edhe seritë e tjera të famshme, “South Park” dhe “Futurama”.

Në njërën prej skenave, në prapavijë shihet eksterieri i njëjtë me atë të serisë së “The Simpsons”, me dritare të modeluar me struktura diamanti si dhe me derën e kaftë në të kuqe të mbyllur.

Në një tjetër skenë, njëri prej të mbijetuarve të rrëzimit të aeroplanit bart një kapelë të kuqe dhe të kaltër, të dizajnit të njëjtë të Stan Marsh nga South Park.

 

The Simpson’s homage in S04E08 – The Vat of Acid from rickandmorty

Stan Marsh’s Hat Reference from rickandmorty

Konkurs Pune

Lexo më shumë