11:13, 7 Korrik 2020

Bazuar në masat e fundit të Qeverisë për parandalim të përhapjes së pandemisë, Trafiku Urban ka njoftuar  qytetarët se autobusët do të qarkullojnë deri në ora 20:30.

“Pra, nisja e fundit në linjat urbane është në ora 20:30. Kërkohet respektimi i masave në fuqi që përfshijnë bartjen e maskës mbrojtëse, kufizimi i numrit të udhëtarëve max. 20 dhe respektim të distancës edhe brenda autobusit”, bën tq ditur Trafiku Urban, transmeton Klan Kosova.

 

Konkurs Pune

Lexo më shumë