9:09, 2 Prill 2020

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, e ka nisur mëngjesin duke shpërndarë një këngë inspiruese.

Rama përmes rrjetit social Facebook, ka postuar këngën e cila sipas tij i bashkon artistët në këtë kohë të vështirë që po kalojmë.

“Me një këngë që bashkon dhe artistët të cilët bujarisht na kanë bërë këtë dhuratë shpirtërore, kaq të goditur në këtë kohë të mallkuar, të cilën vetëm me forcën e shpirtit shqiptar do ta kalojmë”.

MIRËMËNGJES😊

MIRËMËNGJES😊me një këngë që bashkon dhe artistët të cilët bujarisht na kanë bërë këtë dhuratë shpirtërore, kaq të goditur në këtë kohë të mallkuar, të cilën vetëm me forcën e shpirtit shqiptar do ta kalojmë 🙏

Publiée par Edi Rama sur Mercredi 1 avril 2020

 

Konkurs Pune

Lexo më shumë