Qeveria jep mendim për tri Projektligje, vendimi procedohet në Kuvend - Klan Kosova


Na ndiqni në:


Get it on Google Play Download on the App Store

Qeveria jep mendim për tri Projektligje, vendimi procedohet në Kuvend

NULL NULL
16/03/2018

Qeveria e Kosovës me kërkesë të Kuvendit ka dhënë opinionin e sa i përket plotësim ndryshimit të tri Projektligjeve që kanë të bëjnë me Tatimin.

Kryeministri Ramush Haradinaj, tha se pas kërkesë së Kuvendit për dhëni te mendimit Qeveria ka bërë gati materialin e nevojshëm, shkruan ekonomiaonline.com

Bëhet fjalë për Projektligjin për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për Tatimin mbi të Ardhurat e Korporatave, Projektligjin për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për Tatimin mbi Vlerën e Shtuar  dhe Projektligjin për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për Tatimin në të ardhurat Personale.