13:40, 20 Shtator 2019

Keni ndonjë veshje të preferuar dhe që fatkeqësisht e keni djegur apo shqyer në ndonjë pjesë?

Mos u brengosni!

Në videon e mëposhtme mund të mësoni se si t’i “shpëtoni” ato me vetëm disa truqe të lehta të qepjes. Për më tepër, veshja juaj do të duket edhe më e bukur se më parë!

Great stitches to save your clothes. ? bit.ly/2mox9dF

Publiée par 5-Minute Crafts sur Jeudi 19 septembre 2019

Konkurs Pune

Lexo më shumë