PZAP hedh poshtë ankesën e Vetëvendosjes dhe Germin lidhur me aplikacionet e diasporës

PZAP hedh poshtë ankesën e Vetëvendosjes dhe Germin lidhur me aplikacionet e diasporës

NULL NULL
2 javë më parë

Paneli Zgjedhor për Abkesa dhe Parashtresa i ka hedhur poshtë dy apelet e Lëvizjes Vetëvendosje dhe organizatës “Germin”, lidhur me verifikimin e aplikacioneve të votuesve nga diaspora.

Sipas arsyetimit të PZAP-së thotë se apelet janë paraqitur kundër Komisionit Qendror të Zgjedhjeve në vendimit e lartëcekur që përcakton se “Nëse aplikuesi nuk lajmërohet në telefon, atëherë aplikacioni i refuzohet:”.

Vendimi i plotë:

https://pzap.rks-gov.net/wp-content/uploads/2021/01/Vendimi-Anr-1-2021.pdf