20:30, 12 Shtator 2019

Punëtorët e Korporatës Energjetike të Kosovës sot protestuan.

Ata po duan që t’iu rriten pagat dhe jo t’iu zbriten, siç pretendojnë se mund të ju ndodhë me Ligjin e ri të Pagave që hyn në fuqi edhe dy muaj.

Ata thanë se kontributi i tyre është i madh dhe se nuk mund të krahasohen me punëtorët e sektoreve tjera në Kosovë.

Kronikë e zgjeruar nga Merita Neziri.

 

 

Konkurs Pune

Lexo më shumë