23:35, 14 Nëntor 2019

Në orët e mbrëmjes është gjetur Remzije Mustafa, e cila ishte zhdukur disa ditë më parë, dhe po kërkohej nga familja e saj.

Lajmin e kanë bërë të ditur familjarët nëpëmjet rrjetit social Facebook.

Lajmin e ka konfirmuar edhe Policia e Kosovës.

Pas arritjes në shtëpi është publikuar edhe fotoja e parë e Remzijes.

Foton e ka publikuar ish-ushtari i UÇK-së Ridvan Tahiri, i cili vullnetarisht kishte marrë pjesë në operacionet e kërkimit.

LAJMI I FUNDIT: Gjendet Remzije Mustafa në Fushë Kosovë

Policia e gjeti Remzije Mustafën në një shtëpi të pabanuar

Konkurs Pune

Lexo më shumë