20:09, 18 Gusht 2019

Në Prishtinë sot erdhën rreth 100 vajza nga vendet e Ballkanit dhe Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

Ato do të jenë pjesë e kampit veror që do të mbahet në kryeqytet.

Përshtypjet e para për kosovarët i kanë të mira.

Kronikë e gazetares Arbëreshë Uka.

 

Konkurs Pune

Lexo më shumë