Princi Harry dhe Meghan Markle: Johnson thotë se i gjithë i vendi iu dëshiron më të mirën

Princi Harry dhe Meghan Markle: Johnson thotë se i gjithë i vendi iu dëshiron më të mirën

8 muaj më parë

Kryeministri i Britanisë së Madhe, Boris Johnson, ka thënë se i gjithë vendi i dëshiron më të mirat Dukës dhe Dukeshës së Sussex pasi hoqën dorë nga detyrat e tyre mbretërore, transmeton Klan Kosova.

“Unë mendoj se i gjithë vendi u uron atyre më të mirën në të ardhmen”.

“Dhe siç thashë më herët. Jam i sigurt se familja mbretërore, e cila ka qenë këtu për një kohë shumë të gjatë, do të vazhdojë në rrugën e duhur”, ka shtuar  Johnson për Sky News në Berlin.